Skip links

Puhelinhuone


YKSITYISYYTTÄ YHDELLE

Puhelinhuone VetroCube on heti käyttövalmis akustoitu huone yhdelle henkilölle avoimeen tilaan. Ilmastoitu ja sähköistetty tila antaa mahdollisuuden keskittymiseen työpäivän aikana. Huoneen materiaalivalinnat tuntuvat ja näkyvät laadukkaana kokonaisuutena. Työsi yksittäiset tulokset paranevat ja yleinen ilmapiiri työpaikalla kohenee kun mahdollisuus yksityiseen, rauhalliseen työskentelyyn lisääntyy.

Käyttökohteita: Toimistot, koulut, kauppakeskukset, sairaalat, kirjastot ym.

Rungon vakioväri on turvallinen ja moneen tilaan sopiva valinta. Valmistamme erikoistilauksesta myös yrityksen brändivärien mukaisia tiloja. Tilan yksityisyyttä on mahdollista lisätä sähkötummenteisilla laseilla, verhoilla ja teippauksilla. Akustoinnin värivalinnoilla saat mahdollisuuden erottua persoonallisesti.

Pienen lattiapinta-alansa ansiosta tila sopii hyvin ahtaisiin paikkoihin, jolloin saadaan hyödynnettyä myös turhat hukkaneliöt. Laajoissa avokonttoreissa pieniä tiloja on mahdollista taas sijoittaa useita, käyttäjämäärän mukaan.

Vetäytymistila valmistetaan Turussa, omalla tehtaalla, avaimet käteen -periaatteella ja kuljetetaan sovitusti asiakkaan kohteeseen.

puhelinhuoneet
puhelinhuoneet
S-9580
S-9773
S-9890
S-9917
S-9937
ilmanvaihto
sahkot
akustiikka

Tekniset tiedot


Korkeus

2.3 m

Leveys

1.1 x 1.1 m
TAI
1.1. x 1.7 m

Vaimennusteho

Standard – DS: 26,5 dB A / STI: 0,08 – 0,20

Lasi

Sirpalesuojattua acusto-laminoitua lasia

Ovi

Saranoitu 0.9 m

Pöytä

Muotoiltu 30mm matalapainelaminaatti. K:1000mm

Ilmanvaihto

Koneellinen ilmanvaihto, Silence+ 20 l/s

Valaistus

15W LED-valaistus. (3500K)

Liitännät

Vikavirtasuojattu pistorasia + RJ45 valmius. [Optiot: USB-lataus, Liiketunnistin, +1-4kpl pistokkeet]

Rakenne
Runko

Runkomateriaali: CE merkitty teräsrunko, maalattu. Rungon vakioväri on valkoinen. Saatavana myös yrityksen brändiväreissä tarjouksen mukaan.

Lattiamatto

Huoneissa käytettävä lattiamatto on paloluokiteltua polyamidimattoa. Viidestä eri värivaihtoehdosta löydät jokaiseen kokoonpanoon sopivan vaihtoehdon.

Akustointihuopa

Acustohuopa EcoFelt on ekologinen sisäakustiikka vaihtoehto. Käyttämämme huopa on valmistettu 90% kierrätetystä villasta, joka takaa visualisesti sekä akustisesti toimivan ratkaisun. Kysy erikoisväri vaihtoehtoja

Akustiikka: Huopa EcoFelt (9-vaihtoehtoa)

Ladattavat tiedostot