Skip links

Puhelinhuone VetroCube XS


YKSITYISYYTTÄ YHDELLE

Puhelinhuone VetroCube XS on heti käyttövalmis akustoitu huone yhdelle henkilölle avoimeen tilaan. Ilmastoitu ja sähköistetty tila antaa mahdollisuuden yksityiseen työskentelyyn ja keskittymiseen päivän aikana. Materiaalivalinnat tuntuvat ja näkyvät laadukkaana kokonaisuutena. Työn yksittäiset tulokset paranevat ja yleinen ilmapiiri työpaikalla kohenee. Käyttötarkoituksensa mukaan puhelinhuoneesta käytetään myös nimitystä puhelinkoppi tai pieni työtila.

Käyttökohteita: Toimistot, koulut, kauppakeskukset, sairaalat, kirjastot ym.

Rungon harmaa vakioväri on turvallinen ja moneen tilaan sopiva valinta. Valmistamme erikoistilauksesta myös yrityksen brändivärien mukaisia tiloja. Tilan yksityisyyttä on mahdollista lisätä sähkötummenteisilla laseilla, verhoilla ja teippauksilla. Akustoinnin värivalinnoilla saat mahdollisuuden erottua tyylikkäästi tai jäät mieleen persoonallisesti.

puhelinhuoneet
puhelinhuoneet
ilmanvaihto
sahkot
akustiikka

Pienen lattiapinta-alansa ansiosta tila sopii hyvin ahtaisiin paikkoihin, jolloin saadaan hyödynnettyä myös turhat hukkaneliöt. Laajoissa avokonttoreissa pieniä tiloja on mahdollista taas sijoittaa useita, käyttäjämäärän mukaan.

Vetäytymistila valmistetaan Turussa, omalla tehtaalla, avaimet käteen -periaatteella ja kuljetetaan sovitusti asiakkaan kohteeseen.

Tekniset tiedot


Korkeus

2.3 m

Leveys

1.1 x 1.1 m
TAI
1.1. x 1.7 m

Vaimennusteho

Standard – DS: 26,5 dB A / STI: 0,08 – 0,20

Lasi

Sirpalesuojattua acusto-laminoitua lasia

Ovi

Saranoitu 0.9 m

Pöytä

Muotoiltu 30mm matalapainelaminaatti. K:1000mm

Ilmanvaihto

Koneellinen ilmanvaihto, Silence+ 20 l/s

Valaistus

15W LED-valaistus. (3500K)

Liitännät

Vikavirtasuojattu pistorasia + RJ45 valmius. [Optiot: USB-lataus, Liiketunnistin, +1-4kpl pistokkeet]

Rakenne
Runko

Runkomateriaali: CE merkitty teräsrunko, maalattu. Rungon vakiovärit ovat musta, valkoinen ja harmaa. Saatavana myös RAL-värikartan väreissä tarjouksen mukaan.

Lattiamatto

Huoneissa käytettävä lattiamatto on paloluokiteltua polyamidimattoa. Viidestä eri värivaihtoehdosta löydät jokaiseen kokoonpanoon sopivan vaihtoehdon.

Akustointihuopa

Acustohuopa EcoFelt on ekologinen sisäakustiikka vaihtoehto. Käyttämämme huopa on valmistettu 90% kierrätetystä villasta, joka takaa visualisesti sekä akustisesti toimivan ratkaisun. Kysy erikoisväri vaihtoehtoja

Akustiikka: Huopa EcoFelt (9-vaihtoehtoa)

Ladattavat tiedostot