Skip links

Vetäytymistila VetroCube M


TILAA KESKITTYMISEEN NELJÄLLE

VetroCube M on keskikokoinen tila joka sopii ryhmä- ja yksilötyöskentelyyn

Heti käyttövalmis akustoitu huone pienelle ryhmälle tai tilaa vaativaan yksilötyöskentelyyn. Automaattisella ilmastoinnilla varustettu ja sähköistetty tila antaa optimaaliset olosuhteet työpäivän kululle. Materiaalivalinnat tuntuvat ja näkyvät laadukkaana kokonaisuutena. Mahdollisuus keskittymiseen jouduttaa töiden etenemistä ja mahdollistaa paremmat tulokset työssä.

Käyttökohteita: Toimistot, koulut, kauppakeskukset, sairaalat, kirjastot ym.

Tila on esteetön ja soveltuu liikuntarajoitteisille. Tilan yksityisyyttä on mahdollista lisätä sähkötummenteisilla laseilla, verhoilla ja teippauksilla.

ilmanvaihto
sahkot
akustiikka

Rungon harmaa vakioväri on sisustajien suosima, turvallinen valinta moneen tilaan. Valmistamme tilauksesta myös yrityksen brändivärityksen mukaisia tiloja. Akustoinnin värivalinnoilla saat mahdollisuuden erottua tyylikkäästi tai jäät mieleen persoonallisesti.

Vetäytymistila valmistetaan Turussa, omalla tehtaalla, avaimet käteen -periaatteella ja kuljetetaan sovitusti asiakkaan kohteeseen.

Tekniset tiedot


Korkeus

2.3 m

Leveys x Syvyys

2.1 m x 2.1 m

Äänieristys

Premium: STI: 0.03 – Ds: 30.8dB (Rak. 43-46dB Rw, lab.)

Lasi

Sirpalesuojattua acusto-laminoitua lasia

Ovi

Liukuovi 1.0 m (vapaa-aukko 930mm)

Pöytä

Tilauksesta. Kysy lisää*

Ilmanvaihto

Koneellinen ilmanvaihto, Silence+ 50 l/s

Valaistus

15W LED-valaistus. (3500K)

Liitännät

Vikavirtasuojattu pistorasia + RJ45 valmius. [Optiot: USB-lataus, Liiketunnistin, +1-4kpl pistokkeet]

Rakenne
Runko

Runkomateriaali: CE merkitty teräsrunko, maalattu. Rungon vakiovärit ovat musta, valkoinen ja harmaa. Saatavana myös RAL-värikartan väreissä tarjouksen mukaan.

Lattiamatto

Huoneissa käytettävä lattiamatto on paloluokiteltua polyamidimattoa. Viidestä eri värivaihtoehdosta löydät jokaiseen kokoonpanoon sopivan vaihtoehdon.

Akustointihuopa

Acustohuopa EcoFelt on ekologinen sisäakustiikka vaihtoehto. Käyttämämme huopa on valmistettu 90% kierrätetystä villasta, joka takaa visualisesti sekä akustisesti toimivan ratkaisun. Kysy erikoisväri vaihtoehtoja

Akustiikka: Huopa EcoFelt (9-vaihtoehtoa)

Ladattavat tiedostot